Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Zorgeloos genieten van uw tuin

Na de algemene aanleg wordt genieten van de tuin pas gegarandeerd door een deskundige begeleiding, advies en planmatige verzorging. De schoonheid van een tuin valt of staat met een minutieus toegepast onderhoud. Ons onderhoudsteam met geavanceerde gereedschappen en materieel houdt uw buitenruimte in optimale conditie, aangepast op maat van uw beschikbare tijd en budget.

 

Wij verzorgen zowel enkelvoudige onderhoudsopgaven, bijvoorbeeld jaarlijks uit te voeren snoeiwerk die een bijzondere kennis vergt, maar sluiten ook onderhoudscontracten af. Tijdens de looptijd van deze overeenkomst hebt u geen omkijken meer naar de onderhoudslast. Alle afspraken worden immers volgens overeenkomst nauwkeurig en op tijd uitgevoerd. Afhankelijk van de specifieke omstandigheden, gebeurt het onderhoud doorgaans in het voorjaar, de zomer en het najaar.

 

De onderhoudsactiviteiten strekken zich van grasmaaien, bemesting van borders en gazon, snoeien van struiken, vormsnoei van hagen en topiary (zomer en najaar), boomverzorging, bestrijden van plantenziekten, behandelen van verhardingen met coatings, reinigen van vijvers en sloten, vervangen van dode planten, renovatiesnoei, onkruidbestrijding tot het zuiveren en fatsoeneren van tegel-, dolomiet- en klinkerverhardingen. We bekommeren ons zowel over zelf aangelegde als bestaande tuinen en groenzones.