Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Van opmeting tot oplevering

U hebt uiteraard de vrije keuze over wie de aanleg van het tuinontwerp uiteindelijk voor zijn rekening neemt. Wij kunnen, samen met onze vakbekwame tuinlieden, evenwel de volledige uitvoering van het groenproject verzorgen. We gebruiken daarbij uitsluitend sterk plantmateriaal, beproefde samenstellingen van gazonzaden, krachtige en aangepaste meststoffen, degelijke en moderne bouwmaterialen en verhardingen… Bovendien wordt de aanleg van heel nabij gevolgd door een gediplomeerde landschaps- en tuinarchitect.

 

De regels van de kunst

Sier- en functionele bestratingen, hekwerk, metselwerk, vijverbouw, grondverbeteringen, verlichting, we kunnen het vakkundig, volgens de regels van de kunst, voor u realiseren. We beschikken over een uitgebreid gamma van professioneel gereedschap waardoor er snel en efficiënt wordt gewerkt.
Voor de uitvoering van speciale werkzaamheden hebben we doorheen de jaren een breed netwerk uitgebouwd van specialisten-onderaannemers, met bijzondere technische vaardigheden en materieel.
Aan zij die de tuinaanleg liever spreiden in de tijd verstrekken we graag advies over de mogelijkheden die er bestaan tot het faseren van de tuinwerken.