Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Stijl ontmoet kwaliteit…

Een huis bouwen is een grote kunst, maar het creëren van een groene ruimte die de seizoenen weerspiegelt en oogstrelend harmonieert met de woning is de mooiste van alle kunsten. Een creatief lijnenspel, harmonische kleuren, idyllische hoekjes, een vijver, bloemenpracht, een groep sierlijke bomen,… uw woning verdient een mooie inkleding. Een tijdloze en functionele buitenruimte, gebaseerd op uw smaak, die het hele jaar door een verrukking blijft door een geschakeerd schouwspel van bloemen, blad en kleur.

 

Doordenken…

Een duurzaam, doordacht en tijdloos exterieur, gemarkeerd binnen een unieke vormgeving en gerealiseerd door vakmensen met kennis van zaken, is voor uw gezin een voortdurende bron van vreugde en genot en maakt uw etablissement meer waardevol. Het wordt een plek waar het heerlijk is ontspannend te vertoeven, waar rust wordt gevonden in deze haastige samenleving, waar uw biologische klok u thuis doet voelen. Alleen bezinnend in stilte, als werknemer tijdens de lunch, tijdens een barbecue met vrienden, al badend in ’n zwemvijver, als kind ravottend op het gazon,…

 

Een aanspreekpunt voor alle tuinwerk…

Meer dan veertig jaar bezitten wij een brede ervaring op alle niveaus in de groensector. Met overgave verdiepen we ons in uw groene vraagstukken en verstrekken wij u graag deskundig advies. Van plantenkeuze, materialen, technische mogelijkheden tot ruimtelijke vormgeving, steeds kan u bij ons terecht voor een professionele aanpak, vakkundige uitvoering en afwerking. Problemen trachten we steeds als kansen aan te grijpen: voor elke situatie zoeken we naar de voor u meest gunstige oplossing, rekening houdend met de nieuwe trends en ontwikkelingen in de tuinbranche. Gediplomeerde tuinarchitecten kleden uw buitenruimte in naar uw grootste verlangens terwijl de tuinlieden de aanleg op de werf minutieus verzorgen.